diumenge, 16 de maig del 2010

Una dosi d'optimisme

No pensava que per deixar d'ecriure una setmana aprofitant que estavem de festa major a Lleida, s'acumulessin tantes i tantes notícies.

Comenco per les bones: vàrem gaudir d'una extraordinària festa major a Lleida, que ha tingut avui continuació amb la batalla de moros i cristians i que continuarà el proper cap de setmana amb l'aplec el caragol, sens dubte un dels actes més coneguts de la nostra ciutat.

Sens dubte, però la notícia estrella de la setmana ha estat el conjunt de mesures que el govern central ha anunciat per tal de fer front a la crisi. Mesures molt dures, en alguns temes afectant els més febles, mesures difícils de prendre pel nostre govern. Ens calen ara però, altres mesures que ens facin veure que la crisi és cosa de tots i que tots hi hem de posar el nostre esforç per sortir-ne quan abans. Cal actuar amb justícia.

I Garzón fora de l'Audiència... i el més greu és que ha estat fet fora per voler intervenir en un tema que per a alguns és millor oblidar, però que per altres cal no només recordar, cal tractar-lo fent justícia.

Per acabar amb optmisme altres notícies bones: s'han posat en marxa dues obres molt importants pel barri de Pardinyes de Lleida. La nova escola bressol que serà realitat el proper gener i la nova Avinguda de Pearson que també durant aquest any es convertirà en un nou motiu d'orgull pel barri.

I per acabar la setmana una gran celebració per a molts: el Barça, campió de la lliga. Avui, jo i tots els que no som barcelonistes us felicitem:heu estat els millors.

Agafeu una bona dosi d'optimisme, que tingueu una bona setmana i ens veiem a l'aplec ¡¡¡