dilluns, 14 de febrer del 2011

És el moment de les ideologies

En un moment especialment difícil al nostre país, no tot és igual.
No és igual el blanc que el negre, ni el verd que el blau.

Tot i que alguns així ens ho han volgut fer creure, no tot és igual.
No és igual ser de dretes que ser d'esquerres, no és igual, mai ha estat igual.

A Catalunya hi ha hagut un canvi de govern, d'un govern que alguns no s'han cansat d'anomenar tripartit hem passat a un govern bipartit.
I no és igual, clar que no és igual. I no per que sigui millor tres parts que dos. No és igual per que la política es fonamenta sempre en una ideologia de fons. I ja ho comencem a veure.

I en uns moments difícils com ho han estat aquests dos darrers anys i com ho continuen sent, on cal prioritzar i molt, no és el mateix tenir una ideologia que un altra.

I no és el mateix apostar per les polítiques socials , per la sanitat i l'educació que retallar-les. Clar que no és igual.

A 97 dies de les eleccions municipals cal que pensem que és el millor pels nostres ajuntaments.
A Lleida treballem per donar continuïtat a les polítiques que generen progrès per a la ciutat i que garanteixen la justícia social . I no és igual tenir un candidat a alcalde que tenir-ne un altre.

Us animo a tots el lleidatans a participar en les properes setmanes a elaborar un programa que ens continui fent sentir l'orgull de ser lleidatans, un programa que pensi precisament en les persones d'aquesta nostra estimada ciutat.

M'agrada la Lleida del pressent per que mira i avança cap al futur.

La Lleida de les persones, dels lleidatans.