diumenge, 2 de maig del 2010

Lleida, capital de les titelles ... i ara la festa major ¡¡¡

Més de 25000 persones han gaudit aquest cap de setmana dels més de 100 espectacles que han omplert la nostra ciutat i l'han convertit novament en la capital de les titelles. Felicitats a tots aquells que ho han fet possible i que un cop més han tornat a posar en evidència l'esperit participatiu i festiu de la nostra ciutat.

I ara ens preparem per la festa major que de segur tornarà aomplir els carrers d'espectacles i diversió.

Setmana intensa en l'apartat polític però amb pocs avanços envers els temes que ens ocupen i preocupen. Celebració del primer de maig marcat per la preocupació per l'ocupació de qualitat i la protecció social en una setmana on l'atur, tot i el descens del més d'abril, continua en nivells molt preocupants i on la situació de Grècia ens ha tornat a fer patir de valent.

I per acabar recordar que disposem ja d'un nou equipament Esportiu Municipal al barri de Pardinyes per a tota la ciutat: amb una sala de fitness i tres sales més per a activitats dirigides, tres piscines i quatre pistes de pàdel, neix amb l'objectiu d'oferir esport per a tothom amb una especial orientació cap a la pràctica esportiva com a instrument de salut.

Que aquesta primera setmana de maig us sigui molt positiva ¡¡¡