diumenge, 18 d’abril del 2010

Gràcies ... i bon Sant jordi

He de començar donant les gràcies a tots aquells (i aquelles) que heu entrat en el meu blog per primer cop al llarg d'aquesta setmana i també als que ja ho feu habitualment. Prenc nota del vostres comentaris i suggeriments.

Tres temes per centrar el discurs de manera breu i concreta:

Primer: ens hem quedat un altre cop sense sentència del Tribunal Constitucional envers l'Estatut de Catalunya. Després de cinc intents, gairebé 4 anys d'espera, magistrats que haurien d'haver estat renovats.... crec que toca aplicar el que determina la nostra legislació: cal renovar el tribunal perquè així s' hauria d'haver fet ja fa temps. A partir d'aquí celeritat en la feina i sentencia ja !.

Segon: no és normal el que està passant amb el jutge Garzón. Crec que els jutges com tothom es poden fins i tot equivocar, (i no és el cas) però cal ser molt prudent abans de parlar de prevaricació. Esperem que aquells que mai no han respectat la llibertat ni els drets de ningú no siguin els guanyadors d' aquesta batalla que tots pensàvem que havia acabat ja fa temps.

Tercer: La immigració no ha de ser utilitzada políticament. La proposta d'alguns de no empadronar o delatar els immigrants que es troben en situació irregular dóna ales al populisme i és font segura de xenofobia, de demagògia i de greus problemes per al futur.

Per acabar, destacar que el President Montilla ja és formalment candidat a President de la Generalitat. A partir d'ara cal continuar treballant com s'ha estat fent, i molt, en aquests darrers anys. En aquest sentit, us recomano que visiteu la pàgina on es fa un recull de les actuacions fetes pel Govern de la Generalitat des de 2006 (fins i tot poble a poble) .

Que tingueu una molt bona setmana i bon Sant Jordi.